Ürün Detayları
Toplam Organik Madde 15
Toplam Azot (N) 14.5
Üre Azotu (NH2-N) 6.8
Nitrat Azotu (NO3-N) 4.6
Amonyum Azot (NH4-N) 3.1
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 4
Serbest Aminoasitler 1
Suda Çözünür Çinko (Zn) 1.5
Maksimum Klor 0,2
pH 2.5-4.5
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 1.5 - 2 lt/da Yeşil aksam döneminden bitki çiçeklenmeye başlayana kadar bitkinin azota her ihtiyacı olduğunda kullanılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 2 - 2.5 lt/da Yeşil aksam döneminden bitki çiçeklenmeye başlayana kadar bitkinin azota her ihtiyacı olduğunda kullanılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 2 - 2.5 lt/da Azota ihtiyaç olduğunda üst gübresi yerine kullanılarak uygulama yapılabilir. Mısır bitkisin azot ihtiyacı diğer gruplara nazaran çok daha fazladır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 2 - 2.5 lt/da Azota ihtiyaç olduğunda üst gübresi yerine kullanılarak uygulama yapılabilir. Mısır bitkisin azot ihtiyacı diğer gruplara nazaran çok daha fazladır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 2 - 2.5 lt/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 1.5 - 2 lt/da Ağaç başı 40 - 50 cc Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır. Narenciye herdem yeşil bir ağaç olduğu için azota ihtiyaç duyulan her zaman uygulanabilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 1.5 - 2 lt/da Ağaç başı 40 - 50 cc Döl tutumundan sonra uygulamaya başlanır, 2-3’er hafta arayla en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 1.5 - 2 lt/da Ağaç başı 40 - 50 cc Döl tutumundan sonra uygulamaya başlanır, 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 1 - 1.5 lt/da Ekim yapıldıktan sonra bitkiler 8 yapraklı dönemde iken uygulanması tavsiye edilir. Bitkinin azota her ihtiyacı olduğu dönemde kullanılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak