Bütün bitkilere rahatlıkla kullanılabilir. Topraktaki Azot kaybını minimize ederek bitkinin Azot ihtiyacını uzun süre karşılar. Bitki gelişimini hızlandırır. Özellikle tarla bitkilerinde üst gübre uygulaması için uygundur. Serbest üreye göre kullanımı daha avantajlıdır.

Ürün Detayları
Toplam Üre Azotu (N) 45
Nitrifikasyon Inhibitörü (DCD) 1.2
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 15 - 20 kg/da Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda uygulaması tavsiye edilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 20 - 30 kg/da Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda uygulaması tavsiye edilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 20 - 30 kg/da Hububatlarda ve tarla bitkilerinde belirlene dozlarda üst gübresi uygulanacağı zaman belirlenen dozajlarda tatbik edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 20 - 30 kg/da 1. veya 2. Çapadan sonra belirlene dozda uygulanır.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 15 - 20 kg/da Ağaç başı 0.3 - 0.6 gr Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda uygulaması tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 15 - 20 kg/da Ağaç başı 0.3 - 0.6 gr Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda uygulaması tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 15 - 20 kg/da Ağaç başı 0.3 - 0.6 gr Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda uygulaması tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 5 - 10 kg/da Ekim yapıldıktan sonra bitkiler 8 yapraklı dönemi geçirdikten sonra uygulanması tavsiye edilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Kavun
Kanola
Pamuk
Karpuz
Biber
Patlıcan
Salatalık
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak