Muusador, azot, potasyum ve kalsiyum ile birlikte iz elementlerin mükemmel uyumu ile hazırlanmış yüksek kaliteli toz bir yaprak gübresidir. Muusador içeriği aminoasit ve özel biyostimulantlar ile desteklenerek azotun alınımı maksimuma çıkarılmıştır. Özellikle bitkinin azota ihtiyacı olduğu vejetasyon döneminde kullanılır. Üre kaynağı olarak biüresi düşük üre kullanıldığı için yaprak gübrelemeleri uygulamalarında yakma yapmadığı için güvenle kullanılır.

Ürün Detayları
TOPLAM AZOT 39
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 37.6
NİTRAT AZOTU 1.4
K2O 5
CaO 2
Zn 0.02
Fe 0.02
Mn 0.02
Cu 0.02
B 0.02
Mo 0.005
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 200 gr/100L Erken ilkbahar yeşil aksam döneminde 3’er hafta ara ile en az 3-4 uygulama tavsiye edilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 300 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Erken ilkbahar yeşil aksam döneminde 3’er hafta ara ile en az 3-4 uygulama tavsiye edilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 350 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır. Tahıllarda üst uygulaması yerinde de uygulanabilir. Özellikle Mısır’da çok etkili sonuçlar verir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 350 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancar ve Patateste üst uygulama yerine de kullanılabilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 150 gr/100L Sezon boyunca 3’er hafta ara ile en az 4 uygulama tavsiye edilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Biber
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak