Ürün Detayları
Cu 26
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 100 cc/100L İlkbahar döneminde uygulama yapılabilir. 10-14 gün arayla tekrarlanabilir. Sonbaharda yapraklar dökülmeden öncede uygulayınız.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 150 cc/100L İlkbahar döneminde uygulama yapılabilir. 10-14 gün arayla tekrarlanabilir. Sonbaharda yapraklar dökülmeden öncede uygulayınız.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 150 cc/100L Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemi arasında uygulayınız. Gerektiğinde bu dönemler arası 10-14 gün arayla tekrar uygulamalar yapınız.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 150 cc/100L Bitkiler 6-8 yapraklı iken erken dönemde uygulanır.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 100 cc/100L İlkbahar döneminde uygulama yapılabilir. İhtiyaca göre bitki gelişim döneminde 7-14 gün arayla tekrarlayınız.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin, Fındık) 100 cc/100L İlkbahar döneminde uygulama yapılabilir. İhtiyaca göre bitki gelişim döneminde 7-14 gün arayla tekrarlayınız. Sonbaharda yapraklar dökülmeden öncede uygulayınız.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 100 cc/100L İlkbahar döneminde uygulama yapılabilir. 10-14 gün arayla tekrarlanabilir. Sonbaharda yapraklar dökülmeden öncede uygulayınız.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak,Lahana,Ispanak) 100 cc/100L Bitkiler 6-8 yapraklı iken erken dönemde uygulanır. Gerekirse 7-14 gün sonra tekrarlanır.
Toprak Uygulaması 200 - 300 cc/100L Ekim ve bitki gelişim peryodu öncesi uygulanır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Lahana
Ispanak