Ürün Detayları
TOPLAM AZOT 10
AMONYUM AZOTU 3
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 7
P2O5 30
K2O 10
B 0.7
Mn 1.5/EDTA
Zn 1.5/EDTA
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Ot ilacı ile birlikte 1 uygulama önerilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L 4 yapraklı döneme eriştikten sonra 2-3 hafta ara ile 2 uygulama yapılır.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir. Çiçeklenme döneminde de 2’şer hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir. Çiçeklenme döneminde de 2’şer hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Bitki kurulum döneminden 4-8 yapraklı döneme kadar 3 hafta ara ile 2 uygulama yapılır.
TOPLAM AZOT 30
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 30
P2O5 12
K2O 8
Mn 0.5/EDTA
Zn 0.5/EDTA
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulama yapılır. İlk Yeşil aksam dönemde 30-12-8+(0,5Mn+0,5Zn) önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulanır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Tahıllarda, koçan oluşumu ve başaklanma başlamadan 1 uygulama yapılır. Diğer ürünlerde ise yeşil dönemde 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancarda polar için 15-16-0+1B+5Mn+4Zn önerilir.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Sezon boyunca 2’şer hafta ara ile en az 5 uygulama yapılır. Özellikle 24-12-12+- TE+2MgO+TE önerilir.
TOPLAM AZOT 16
NİTRAT AZOTU 1
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 15
P2O5 5
Mg0 5
B 0.2
Fe 2/EDTA
Mn 3/0.2 EDTA
Zn 3/0.3 EDTA
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulama yapılır. İlk Yeşil aksam dönemde 30-12-8+(0,5Mn+0,5Zn) önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulanır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Tahıllarda, koçan oluşumu ve başaklanma başlamadan 1 uygulama yapılır. Diğer ürünlerde ise yeşil dönemde 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancarda polar için 15-16-0+1B+5Mn+4Zn önerilir.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Sezon boyunca 2’şer hafta ara ile en az 5 uygulama yapılır. Özellikle 24-12-12+- TE+2MgO+TE önerilir.
TOPLAM AZOT 15
AMONYUM AZOTU 3
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 12
P2O5 16
B 1
Mn 5/0.5 EDTA
Zn 4/0.3 EDTA
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulama yapılır. İlk Yeşil aksam dönemde 30-12-8+(0,5Mn+0,5Zn) önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulanır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Tahıllarda, koçan oluşumu ve başaklanma başlamadan 1 uygulama yapılır. Diğer ürünlerde ise yeşil dönemde 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancarda polar için 15-16-0+1B+5Mn+4Zn önerilir.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L rken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Sezon boyunca 2’şer hafta ara ile en az 5 uygulama yapılır. Özellikle 24-12-12+- TE+2MgO+TE önerilir.
TOPLAM AZOT 6
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 6
K2O 18
CaO 10
Mg0 2
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 4-5 uygulama yapılır. Ceviz iriliğinde 6-0-18 içerikli gübre formülasyonu önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Arpa-Buğday haricindeki diğer tüm bitkilerin son gelişim dönemlerinde Magnezyumlu gübre formülasyonları önerilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancarda verim için 10-0-10+8MgO+2Fe.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla enaz 3 uygulama yapılır. Nohut büyüklüğündeyken MgO’lu formulasyonlar önerilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Meyveler ilk oluşmaya başladığında MgO’lu gübre formulasyonlar önerilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Hasattan 2-3 hafta önce 10-0-10+8MgO+2Fe gübresi tavsiye edilir.
TOPLAM AZOT 15
NİTRAT AZOTU 1.5
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 13.5
K2O 5
Mg0 8
Mn 5/0.2 EDTA
Zn 4/0.4 EDTA
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulama yapılır. İlk Yeşil aksam dönemde 30-12-8+(0,5Mn+0,5Zn) önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Yeşil aksam dönemiden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara 3 uygulanır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Tahıllarda, koçan oluşumu ve başaklanma başlamadan 1 uygulama yapılır. Diğer ürünlerde ise yeşil dönemde 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancarda polar için 15-16-0+1B+5Mn+4Zn önerilir.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Sezon boyunca 2’şer hafta ara ile en az 5 uygulama yapılır. Özellikle 24-12-12+- TE+2MgO+TE önerilir.
TOPLAM AZOT 10
NİTRAT AZOTU 3
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 7
K2O 10
Mg0 8
Fe 2/EDTA
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 4-5 uygulama yapılır. Ceviz iriliğinde 6-0-18 içerikli gübre formülasyonu önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Arpa-Buğday haricindeki diğer tüm bitkilerin son gelişim dönemlerinde Magnezyumlu gübre formülasyonları önerilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancarda verim için 10-0-10+8MgO+2Fe.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla enaz 3 uygulama yapılır. Nohut büyüklüğündeyken MgO’lu formulasyonlar önerilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Meyveler ilk oluşmaya başladığında MgO’lu gübre formulasyonlar önerilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Hasattan 2-3 hafta önce 10-0-10+8MgO+2Fe gübresi tavsiye edilir.
P2O5 20
K2O 20
CaO 15
Zn 2/EDTA
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 150 - 200 gr/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 4-5 uygulama yapılır. Ceviz iriliğinde 6-0-18 içerikli gübre formülasyonu önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 200 - 250 gr/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 200 - 250 gr/100L Arpa-Buğday haricindeki diğer tüm bitkilerin son gelişim dönemlerinde Magnezyumlu gübre formülasyonları önerilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir. Pancarda verim için 10-0-10+8MgO+2Fe.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 150 - 200 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeyin) 150 - 200 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla enaz 3 uygulama yapılır. Nohut büyüklüğündeyken MgO’lu formulasyonlar önerilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 150 - 200 gr/100L Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Meyveler ilk oluşmaya başladığında MgO’lu gübre formulasyonlar önerilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 100 - 150 gr/100L Hasattan 2-3 hafta önce 10-0-10+8MgO+2Fe gübresi tavsiye edilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Patlıcan
Muz
Kavun
Karpuz
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Arpa
Yonca
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Greyfurt
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Elma
Armut
Ayva
Marul
Maydanoz