Grow Drip (11-42-6 + 3 MgO + TE); yüksek oranda fosfor ihtiyaç duyan bitkiler için ideal bir damlama ve yaprak gübresidir. Gübre formülasyo- nundaki dengeli bir şekilde dizayn edilen NPK temel elementlerinin yanında yüksek oranda Magnezyum ve Çinko’nun da bulunması bitkinin hem güçlü köklenmesini hem de sağlıklı bir şekilde çiçeklen- mesine yardım eder.

Ürün Detayları
TOPLAM AZOT 11
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 4.5
AMONYUM AZOTU 6.5
Nötral Amonyum Sitratta Fosfor Penta Oksit 42
P2O5 42
K2O 6
Mg0 3
Zn 2
Fe 0.05
Mn 0.04
B 0.03
Cu 0.02
Mo 0.01
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150 gr/100L Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama yapılır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da 4 yapraklı döneme eriştikten sonra 2-3 hafta ara ile 2 uygulama yapılır.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150 gr/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 150 gr/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir. Çiçeklenme döneminde de 2’şer hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150 gr/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir. Çiçeklenme döneminde de 2’şer hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 100 gr/100L Bitki kurulum döneminden 4-8 yapraklı döneme kadar 3 hafta ara ile 2 uygulama yapılır.
TOPLAM AZOT 20
Bi Üresi Düşük ÜRE AZOTU 15
AMONYUM AZOTU 2
NİTRAT AZOTU 3
Nötral Amonyum Sitratta Fosfor Penta Oksit 17.5
P2O5 17.5
K2O 15
Mg0 4
Fe 0.05
Zn 0.04
Mn 0.03
B 0.02
Cu 0.01
Mo 0.005
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150 gr/100L Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır. Tahıllarda üst uygulaması yerinde de uygulanabilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 150 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150 gr/100L Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 100 gr/100L Sezon boyunca 3’şer hafta ara ile en az 4 uygulama tavsiye edilir.
B 0.02
Cu 0.01
Mo 0.005
TOPLAM AZOT 10
NİTRAT AZOTU 10
Nötral Amonyum Sitratta Fosfor Penta Oksit 5
P2O5 5
K2O 40
CaO 5
Fe 0.05
Zn 0.04
Mn 0.03
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150 gr/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Hasat döneminden önce 3 hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir. Buğday’da başak dolum döneminde kullanılabilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 gr/100L Yağmurlama 3 kg/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 4 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 150 gr/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla en az 4 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150 gr/100L Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile 3-4 uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık