Ürün Detayları
P2O5 27
K2O 34
B 0.2
Mo 0.4
Zn 0.02
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150-200 gr/100L Çiçeklenme döneminden meyve ceviz dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3 uygulama tavsiye edilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 - 250 gr/100L Döl tutumu döneminden hasattan önceki 1 aya kadar 2’şer hafta ara ile 3 uygulama tavsiye edilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa, Yonca, Yer Fıstığı) 200 - 250 gr/100L Başaklanma, koçan oluşumu veya çiçek tablası oluştuktan sonra 1 uygulama önerilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 gr/100L Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150-200 gr/100L Çiçeklenme döneminden meyve fındık büyüklüğüne kadar 2’şer hafta ara ile 3 uygulama tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin, Fındık) 150-200 gr/100L Çiçeklenme döneminden meyve fındık büyüklüğüne kadar 2’şer hafta ara ile 3 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150-200 gr/100L Çiçeklenme döneminden meyve fındık büyüklüğüne kadar 2’şer hafta ara ile 3 uygulama tavsiye edilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Arpa
Yonca
Yer Fıstığı
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm