İçerisindeki elementler sayesinde bitkinin temel besin element ihtiyacını giderir. Toprak kaymak tabakasını minimize ederek oluşumu- nu engeller. Toprağın organik madde miktarını artırır. Doğal şelatlama özelliği olduğundan daha önce kullanılan kimyevi gübreleri çözerek bitkiye kazandırır. Suda çözünen kireci parçalayarak kalsiyuma dönüştürdüğü için topraktaki tuzluluk oluşumunu engeller. Yüksek tonajlı ve kaliteli ürün elde edilmesine yardım eder Özellikle pancar, ayçiçeği ve patates gibi ürünlerde önerilir.

Ürün Detayları
Toplam Organik Madde 20
TOPLAM AZOT 6
AMONYUM AZOTU 6
P2O5 16
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 6
K2O 6
Toplam Kükürt Trioksit (SO3) 9
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) 9
Toplam Hümik+Fulvik Asit 10
Maksimum Klor 4.8
Maksimum Nem 20
pH 6-8
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 25 50 kg/da Erken ilkbahar döneminde toprağın dikime hazırlık kültivasyon işlemleri aşamasında belirlenen dozda topraktan uygulaması tavsiye edilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 25 50 kg/da Erken ilkbahar döneminde toprağın dikime hazırlık kültivasyon işlemleri aşamasında belirlenen dozda topraktan uygulaması tavsiye edilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa, Yonca) 25 50 kg/da 25 50 kg/da Ekim esnasında mibzerle uygulanır. Ayrıca güz döneminde de uygulama yapılması toprağın yapı ve organik maddesini iyileştirerek verim artışı sağlar.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 25 50 kg/da Ekim esnasında mibzerle uygulanır. Ayrıca güz döneminde de uygulama yapılması toprağın yapı ve organik maddesini iyileştirerek verim artışı sağlar.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 25 - 50 kg/da Ağaç başı 0.5 - 1 kg Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda topraktan uygulaması tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 25 - 50 kg/da Ağaç başı 0.5 - 1 kg Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda topraktan uygulaması tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 25 - 50 kg/da Ağaç başı 0.5 - 1 kg Erken ilkbahar döneminde belirlenen dozda topraktan uygulaması tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 15 -25 kg/da Ekim yapılmadan hemen önce toprak hazırlık aşamasında uygulanır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Marul
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Arpa
Yonca
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm