İçerisinde Azot, Potasyum, iz elementler ve asitlik düzenleyici olan Garden Mix set olarak geliştirilen bir üründür. Alınım formu yüksek olan potasyum sayesinde meyvede kaliteli ve verim unsurları oldukça gelişmiştir. Formülasyondaki potasyum organik menşeli olduğu için bitkiyi yaşlandırmaz ve potasyumdan maksimum fayda sağlanır. İçerisindeki potasyum sistemik ve etkisi oldukça uzun sürelidir. Meyvede verim ve kaliteye çok önemli derecede olumlu etkisi vardır. Önerilen dozlarda yapraktan ve damlama sulama ile uygulama yapılabilir.

Ürün Detayları
Toplam Azot (N) 5
Üre Azotu (NH2-N) 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 20
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Tahıllar hariç diğer gruplarda hasattan önce 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
Yayıcı - Yapıştırıcı
Asitlik Düzenleyici
Set ile beraber kullanılmalıdır
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Tahıllar hariç diğer gruplarda hasattan önce 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
Suda Çözünür Bor (B) 0.5
Suda Çözünür Demir EDTA Şelatlı (Fe) 0.3
Suda Çözünür Çinko EDTA Şelatlı (Zn) 2
Suda Çözünür Mangan EDTA Şelatlı (Mn) 2
Suda Çözünür Bakır EDTA Şelatlı (Cu) 0.5
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Tahıllar hariç diğer gruplarda hasattan önce 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) Setin tamamı /1 Ton Su Yağmurlama Setin Tamamı/2da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) Setin tamamı / 1 Ton Su Çiçeklenme öncesi ve meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştiğinde 1’er uygulama yapılır, hasat dönemine kadar da 2’şer hafta ara ile en az 2-3 uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm