NK’lı sıvı organomineral sınıfında bulunan makro ve mkro bitki besin maddelerinin tamamını bünyesinde bulunduran zengin içerikli bir üründür. Bitkinin kurulum aşamasında köklenmesine yardım eder. Ayrıca çiçeklenme döneminde de rahatlıkla çiçeklenmeyi aktive edici olarak kullanılabilir. Violent, önerilen dozlarda yapraktan ve topraktan uygulanır.

Ürün Detayları
Toplam Organik Madde 15
Toplam Azot (N) 5
Amonyum Azotu (NH4-N) 3
Üre Azotu (NH2-N) 1.5
Organik Azot (N) 0.5
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5) 16
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 15
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 5
Serbest Aminoasit 3.5
Suda Çözünür Bor (B) 0.01
Suda çözünür Bakır (Cu) 0.02
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.05
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.02
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.02
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.1
pH 6-8
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150 - 200 cc/100L Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama tavsiye edilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama tavsiye edilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Hububatlarda, kardeşlenme döneminden hemen önce uygulanır. Diğerlerinde ise çapadan sonra uygulanır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da İlk uygulama 2. Çapadan sonra yapılır. İkinci uygulama ise Yumru teşekkülü başlangıcında yapılır tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150 - 200 cc/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 150 - 200 cc/100L Erken ilkbahar dönemi ve çiçeklenme dönemi olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150 - 200 cc/100L Erken ilkbahar dönemi ve çiçeklenme dönemi olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 100 - 150 cc/100L Sezon boyunca ihtiyaç olduğunda kullanılır. Bütün sezonda 2-3 uygulama yeterlidir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak