İçerisindeki Azot, Fosfor ve Potasyum sayesinde bitki vegetatif ve generatif gelişiminde maksimum verim elde edilir. Bitkinin tüm gelişim aşamasında takviye edici olarak rahatlıkla kullanılabilir. Azot; tüm yeşil aksamın oluşumunu sağlar. Klorofil içeren koyu yeşil ve sağlıklı yaprak oluşumunu gerçekleştirir. Fosfor; hücre bölünmesi ve hücre oluşmasını hızlandırır. Çiçek ve meyve tutumunu sağlar. Potasyum; hücrede su ve tuz dengesini kurarak solunumu düzenler. Ürün kalitesini artırır. Meyveyi iyileştirir, renk ve aroma yapıcıdır.

Ürün Detayları
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 7
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 7
Toplam Serbest Aminoasit 2
pH 3-5
Organik Madde 15
Toplam Azot (N) 7
Amonyum Azotu (NH4-N) 3
Organik Azot (N 1
Nitrat Azotu (NO3-N) 3
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5) 7
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 2 - 2.5 lt/da Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 2.5 - 3 lt/da Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 2.5 - 3 lt/da Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 2.5 - 3 lt/da Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 2 - 2.5 lt/da Ağaç başı 50 - 75 cc Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 2 - 2.5 lt/da Ağaç başı 50 - 75 cc Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 2 - 2.5 lt/da Ağaç başı 50 - 75 cc Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 2 - 2.5 lt/da Ağaç başı 50 - 75 cc Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 1 - 1.5 lt/da Dengeli organomineral bir gübre olduğu için bitkinin hafif güçsüz kaldığı bütün büyüme dönemlerinde güvenle belirlenen dozda 3-4 hafta aralıklarla kullanılabilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Kavun
Salatalık
Kabak
Biber
Domates