Azot, potasyum ve organik madde ile özel formule edilen Potamin bitki hücre bölünmesini hızlandırarak ve aynı zamanda özgül ağırlık sağlayarak tonajlı ürün elde edilmesine katkı sağlar. Meyveye parlaklık ve renk verir. Meyvenin gelişim aşamasının başlangıcında vazgeçilmez bir üründür.

Ürün Detayları
Organik Madde 20
Toplam Azot (N) 5
Nitrat Azotu (NO3-N) 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 20
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 2
Suda Çözünür Bor (B) 0.07
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0.02
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.1
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.1
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.1
Serbest Aminoasitler 2
pH 3.7-5.7
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 2 - 2.5 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 2.5 - 3 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 2.5 - 3 kg/da Hasat döneminden önce 3 hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir. Buğday’da başak dolum döneminde kullanılabilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 2.5 - 3 kg/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 2 - 2.5 kg/da Ağaç başı 50 - 75 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 2 - 2.5 kg/da Ağaç başı 50 - 75 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 2 - 2.5 kg/da Ağaç başı 50 - 75 gr Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile 3-4 uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm