Bitkilerin makro ve mikro bitki besin maddelerine karşı olan ihtiyacını gidermek yolunda üretilmiş NPK’lı organomineral bir gübredir. Bitkinin güçlü vejetasyon dönemi geçirmesine yardım eder. Zengin içeriğiyle besin elementlerinin bitkiye alımını ve bitki gelişimin en sağlıklı şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Life, önerilen dozlarda yapraktan ve topraktan uygulama kullanılır.

Ürün Detayları
Toplam Organik Madde 20
Toplam Azot (N) 15
Amonyum Azotu (NH4-N) 6.5
Nitrat Azotu (NO3-N) 7.5
Organik Azot (N) 1
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5) 3
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 3
Serbest Aminoasit 5
Suda Çözünür Bor (B) 0.01
Suda çözünür Bakır (Cu) 0.02
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.05
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.02
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.02
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.1
pH 2-4
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150 - 200 cc/100L eşil aksam döneminden bitki çiçeklenmeye başlayana kadar bitkinin azota her ihtiyacı olduğunda kullanılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Yeşil aksam döneminden bitki çiçeklenmeye başlayana kadar bitkinin azota her ihtiyacı olduğunda kullanılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Azota ihtiyaç olduğunda üst gübresi yerine kullanılarak uygulama yapılabilir. Mısır bitkisin azot ihtiyacı diğer gruplara nazaran çok daha fazladır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150 - 200 cc/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır. Narenciye herdem yeşil bir ağaç olduğu için azota ihtiyaç duyulan her zaman uygulanabilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 150 - 200 cc/100L Döl tutumundan sonra uygulamaya başlanır, 2-3’er hafta arayla en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150 - 200 cc/100L Döl tutumundan sonra uygulamaya başlanır, 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 100 - 150 cc/100L Ekim yapıldıktan sonra bitkiler 8 yapraklı dönemde iken uygulanması tavsiye edilir. Bitkinin azota her ihtiyacı olduğu dönemde kullanılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak