Azot, Kalsiyum, Bor ve organik madde içerikli organomineral bir gübredir. Genç yaprakların düzgün ve sağlıklı gelişimini uyarırken meyve kalitesini ön plana çıkarır. Calamino kalsiyumun Amino asit ile şelatlanmasından elde edilen bir ürün olduğu için bitkide etkinliği maksimumdur. Calamino önerilen dozlarda yapraktan ve topraktan uygulanır.

Ürün Detayları
Toplam Organik Madde 35
Toplam Azot (N) 8
Amonyum Azotu (NH4-N) 3.4
Nitrat Azotu (NO3-N) 4.1
Organik Azot (N) 0.5
Serbest Aminoasitler 4.5
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 7
Suda Çözünür Bor (B) 0.2
pH 4-6
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 200 - 250 lt/100L Bitki kurulum aşamasından meyve gelişim dönemine kadar ihtiyaç duyulan her dönemde 15-20 gün aralıklarla kullanılabilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 250 - 300 cc/100L Yağmurlama 2.5 - 3 lt/da Bitki kurulum aşamasından meyve gelişim dönemine kadar ihtiyaç duyulan her dönemde 15-20 gün aralıklarla kullanılabilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 250 - 300 cc/100L Yağmurlama 2.5 - 3 lt/da Buğday ve arpada, kardeşlenme ile sapa kalkma dönemi arasında uygulanır. Diğerlerinde ise meyve teşekkülü ile hasat arasında kalan zaman içinde 2 hafta arayla 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 250 - 300 cc/100L Yağmurlama 2.5 - 3 lt/da Yumru teşekkülü başlangıcında ilk uygulama yapılır, 10-14 gün arayla 2-3 kez tekrarlanır.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 200 - 250 cc/100L Meyvenin büyümeye başladığı dönem ile hasat arasında 10-14 gün arayla 3 kez uygulanır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 200 - 250 cc/100L Meyve tutumundan sonraki dönemde, hasattan 4 hafta ve 2 hafta önce olmak üzere 2 kez uygulanır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 200 - 250 cc/100L Taç yaprakların dökülmesinden, hasattan bir hafta öncesine kadar 7-14 gün arayla uygulanır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 100 - 150 cc/100L Sezon boyunca ihtiyaç olduğunda kullanılır. Bütün sezonda 2-3 uygulama yeterlidir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak