NK’lı sıvı organomineral sınıfında bulunan makro ve mikro bitki besin maddelerinin tamamını bünyesinde bulunduran zengin içerikli bir üründür. Artemis içeriğindeki organik potasyum kaynağı bitkiyi yaşlandırmadan meyveleri iriltmeye yönlendirir. Artemis, içeriğinde- ki potasyum sistemik bir yapıdadır, yani etkisi oldukça uzun süreli ve güçlüdür. Sağlıklı ve güçlü meyve iriltmeye katkı sağlar Artemis, önerilen dozlarda yapraktan ve topraktan uygulanır.

Ürün Detayları
Toplam Organik Madde 20
Toplam Azot (N) 3
Üre Azotu (NH2-N) 2
Organik Azot (N) 1
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 12
Serbest Aminoasit 5
Suda Çözünür Bor (B) 0.01
Suda çözünür Bakır (Cu) 0.02
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.05
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.02
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.02
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.1
pH 11-13
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150 - 200 cc/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Hasat döneminden önce 3 hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir. Buğday’da başak dolum döneminde kullanılabilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 2.5 lt/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150 - 200 cc/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 150 - 200 cc/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150 - 200 cc/100L Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile 3-4 uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm