Potassıum Force; içeriğindeki yüksek potasyum ile bitkide meyve iriliği ve kalitesini artırmayı hede er. Potasyum toprakta alkali pH’larda alınım gösteren bir alkali metal besin elementidir. Bundan dolayı Potassıum Force topraktan alınabilen bir potasyum kaynağıdır. Yapraktan uygulanması tavsiye edilmemektedir.

Ürün Detayları
K2O 30
Uygulama Şekli
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 1.5 lt/da Ağaç başı 30 - 40 cc Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile 3-4 uygulama yapılır.
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 1.5 lt/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 2 lt/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 2 lt/da Hasat döneminden önce 3 hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir. Tahıllarda ise başak dolum döneminde 1 uygulama yeterlidir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 2 lt/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 1.5 lt/da Ağaç başı 30 - 40 cc Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 1.5 lt/da Ağaç başı 30 - 40 cc Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla en az 3 uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm