K-33, potasyumun maximum rakamlara ulaşıldığı en seçkin sıvı gübre çözeltisi grubundandır. K-33 hem yapraktan hem de topraktan potasyu- mun en yüksek ve hızlı alınım formudur. K-33 içeriğindeki organik potasyum kaynağı bitkiyi yaşlandırmadan meyveleri iriltmeye yönlendirir. K-33, içeriğindeki potasyum sistemik bir yapıdadır, yani etkisi oldukça uzun süreli ve güçlüdür. K-33’ün içeriği yalnızca üre ve potasyumdan oluşmaz aynı zamanda bitkide meyve büyümesini sağlıklı bir şekilde tetiklemek için L-formunda aminoasit, bazı PGR’ler, aktive edici bitki ekstraktları, enzim ve vitamin kompleksleri mevcuttur. K-33’ün Ph değeri 7-8 civarında olduğu için toprağın yapasına zarar vermez tam tersi olarak bu ph aralığı bitkilerde potasyumun en yüksek alındığı aralıktır. Gübre çözeltisinin ph değeri 7-8 civarına organik bir karbon kaynağından sağlandığı için formülasyonda hazır olarak direkt bitkinin metabolize edeceği karbon kaynağı mevcuttur.

Ürün Detayları
TOPLAM AZOT 3
ÜRE AZOTU 3
K2O 33
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 100 cc/100L Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 150 cc/100L Yağmurlama 2 lt/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile 3-5 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 150 cc/100L Yağmurlama 2 lt/da Hasat döneminden önce 3 hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir. Tahıllarda ise başak dolum döneminde 1 uygulama yeterlidir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 150 cc/100L Yağmurlama 2 lt/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 100 cc/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 100 cc/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 100 cc/100L Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile 3-4 uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Armut
Ayva
Üzüm