Sıvı içerikli NP gübresidir. İçeriğindeki Azot ve yüksek oranda Fosfor ile kök gelişimine yardım eder. Ayrıca çiçeklenme döneminin başlangıcın- dada sağlıklı çiçeklenmeyi sağlar. Yapraktan ve damlama sulama ile kullanılır.

Ürün Detayları
TOPLAM AZOT 5
AMONYUM AZOTU 1.6
NİTRAT AZOTU 3.4
P2O5 25
Zn 4
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 2 lt/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama tavsiye edilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 3 lt/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama tavsiye edilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 3 lt/da Hububatlarda, kardeşlenme döneminden hemen önce ot ilacı ile birlikte uygulanabilir. Diğerlerinde ise çapadan sonra uygulanır. Yonca, korunga ve fiğ gibi yem bitkileri için ise fosforlu gübre uygulaması çok önemlidir en az ayda 1 uygulama yapılmalıdır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 lt/da İlk uygulama 2. Çapadan sonra yapılır. İkinci uygulama ise Yumru teşekkülü başlangıcında yapılır tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 2 lt/da Ağaç başı 50 cc Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 2 lt/da Ağaç başı 50 cc Erken ilkbahar dönemi ve çiçeklenme dönemi olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 2 lt/da Ağaç başı 50 cc Erken ilkbahar dönemi ve çiçeklenme dönemi olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 1 lt/da Ekim yapıldıktan sonra bitkiler 8 yapraklı dönemde iken uygulanması tavsiye edilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak