
Ürün Detayları

Suda Çözünür Bor (B) | 1.5 |
---|---|
Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0.6 |
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 4 |
Suda Çözünür MAngan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 3 |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0.03 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 4 |
Şelatın Stabil Olduğu pH aralığı | 4-8 |
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) | 75 gr/100L | Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır. |
---|---|---|
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) | 100 gr/100L | Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır. |
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa, Yonca) | 100 gr/100L | Tahıllarda kardeşlenme döneminde yapraktan 1 uygulama yapılır. Diğer bitki gruplarında ise yeşil aksam dönemlerinde uygulama yapılır. |
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) | 100 gr/100L | Birinci çapada ve bu çapa üzerinden 1 ay geçtikten sonra olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir. |
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) | 75 gr/100L | İlkbahar (Yeşil aksam safhası) ve sonbaharda olmak üzere en az 2 uygulama tavsiye edilir. Sezon boyunca iz element ihtiyacı görüldüğünde yapraktan uygulama yapılabilir. |
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) | 75 gr/100L | Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır. |
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) | 75 gr/100L | Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır. |
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) | 50 gr/100L | Sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır. |
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Arpa
Yonca
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak