Bitkinin hastalıklara karşı korunması ve direncini artırmak için formüle edilmiş, yüksek oranda Bakır içeren Bakır Nitrat çözeltisidir. Copper Luquıd, bakırın en hızlı alınım formlarından biridir. Ayrıca içeriğinde %9 oranında Nitrat Azot’u vardır. Ağaç yapraklarını döktükten sonra kış bakımı amaçlı olarak da bordo bulamacı yerine kullanılabilir. Ağacın yapraklarının dökülmesi ve uykuya geçmesi için önerilen dozun 2 katı dozunda uygulanır. Tüm bitkilerde önerilen dozlarda yapraktan ve damlama sulama ile uygulanır.

Ürün Detayları
Suda Çözünür Bakır (Cu) 9
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 50 cc/100L Bitki yeşil aksam döneminin başında 10-15 cm iken 1 uygulama önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 75 cc/100L Yağmurlama 1 lt/da Bitki yeşil aksam döneminin başında 10-15 cm iken 1 uygulama önerilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 75 cc/100L Yağmurlama 1 lt/da Tahıllarda önerilmez. Diğer bitki gruplarında ise bitki yeşil aksam döneminin başında 10-15 cm iken 1 uygulama önerilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 75 cc/100L Yağmurlama 1 lt/da 8 yapraklı dönemden sonra 3 hafta içerisinde 1 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 50 - 75 cc/100L Çiçeklenme öncesinde çiçek gözleri belirginleştiğinde 1 uygulama tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 50 - 75 cc/100L Çiçeklenme öncesinde çiçek gözleri belirginleştiğinde 1 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 50 - 75 cc/100L Çiçeklenme öncesinde çiçek gözleri belirginleştiğinde 1 uygulama tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 50 cc/100L Bitki yeşil aksam döneminin başında 10-15 cm iken 1 uygulama önerilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak