Tamamı suda eriyen, kimyasal şelatlama tekniği ile formülize edilmiş ve bitkinin Demir ihtiyacını karşılayan Canguard Iron, %13 Demir içerir. Diğer gübrelerle de karıştırılarak önerilen dozlarda yapraktan uygulama yapılır.

Ürün Detayları
Suda Çözünür Demir (Fe) 13
EDTA ile Şelatlı Demir (Fe) 10.5
EDTA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı Demir (Fe) 3-8
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 100 gr/100L Sezon boyunca 3-4 hafta arayla çinko ihtiyacı görüldüğünde yapraktan veya damlama ile uygulanır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 150 gr/100L Yağmurlama 1 kg/da Sezon boyunca 3-4 hafta ara ile çinko ihtiyacı görüldüğünde yapraktan veya damlama ile önerilen dozda uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 150 gr/100L Yağmurlama 1 kg/da Tahıllarda kardeşlenme döneminde yapraktan 1 uygulama yapılır. Diğer bitki gruplarında ise yeşil aksam ve çiçeklenme dönemlerinde uygulama yapılır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 150 gr/100L Yağmurlama 1 kg/da Birinci çapada ve bu çapa üzerinden 1 ay geçtikten sonra olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 100 gr/100L Sezon boyunca 3-4 hafta ara ile çinko ihtiyacı görüldüğünde yapraktan veya damlama ile önerilen dozda uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 100 gr/100L Sezon boyunca 3-4 hafta ara ile çinko ihtiyacı görüldüğünde yapraktan veya damlama ile önerilen dozda uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 100 gr/100L Sezon boyunca 3-4 hafta ara ile çinko ihtiyacı görüldüğünde yapraktan veya damlama ile önerilen dozda uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 75 gr/100L Sezon boyunca 3-4 hafta ara ile çinko ihtiyacı görüldüğünde yapraktan veya damlama ile önerilen dozda uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Kavun
Karpuz
Buğday
Patlıcan
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Domates
Biber
Kabak
Salatalık