Damlama ya da salma sulama yapılan topraklarda sürekli ve bilinçsiz gübre kullanımı veya değişik nedenlerden dolayı, topraklarda tuz ve kireç birikimi olmaktadır. S-80, toprağın havalanmasına ve su tutma kapasitesine olumlu katkı vererek toprağın gevşek yapıya sahip olmasının yanında toprak üzerinde kaymak tabaka oluşumunu engeller. S-80, toprakta bulunan kirecin bağlamış bulunduğu demir, çinko ve fosfatların bitki tarafından alımını kolaylaştırdığından köklendirici olarak da kullanılmaktadır. S-80, içeriğinde yüksek kükürt antifungal özellik gösterir. Uygulandığı alanda bitkinin hastalık direncinin arttırır ve bazı kök hastalıklarına tedavi eder.

Ürün Detayları
Elementel Kükürt (S) 80
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 2 lt/da Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 3 lt/da Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 3 lt/da Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 lt/da Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 2 lt/da Ağaç başı 50 cc Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 2 lt/da Ağaç başı 50 cc Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 2 lt/da Ağaç başı 50 cc Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 2 lt/da Bitkinin ihtiyacı olduğu tüm dönemlerde önerilen dozajlarda kullanılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak