Ürün Detayları
Toplam Azot (N) % 9
Nitrat Azotu (NO3-N) % 9
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) % 15
Suda Çözünür Bor (B) % 0.1
Suda Çözünür Bakır (Cu) % 0.02
Suda Çözünür Demir (Fe) % 0.02
Suda Çözünür Çinko (Zn) % 0.02
Suda Çözünür Mangan (Mn) % 0.02
Suda Çözünür Molibden (Mo) % 0.005
Klor Beyanı 0,1
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 1.5 - 2 lt/da Meyve gelişim dönemi ve ihtiyaç duyulan her dönemde 15 gün aralıklarla kullanılabilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 2 - 2.5 lt/da Meyve gelişim dönemi ve ihtiyaç duyulan her dönemde 15 gün aralıklarla kullanılabilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 2 - 2.5 lt/da Buğday ve arpada, sapa kalkma döneminde uygulanır. Diğerlerinde ise meyve teşekkülü ile hasat arasında kalan zaman içinde 2 hafta arayla 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 2 - 2.5 lt/da Yumru teşekkülü başlangıcında ilk uygulama yapılır, diğer uygulamanın ise en geç 1 ay sonra yapılması tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 1.5 - 2 lt/da Ağaç başı 50 - 60 cc Meyvenin büyümeye başladığı dönem ile hasat arasında 10-14 gün arayla 3 kez uygulanır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 1.5 - 2 lt/da Ağaç başı 50 - 60 cc Meyve tutumundan sonraki dönemde, hasattan 4 hafta ve 2 hafta önce olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 1.5 - 2 lt/da Ağaç başı 50 - 60 cc Taç yaprakların dökülmesinden, hasattan bir hafta öncesine kadar 2-3 hafta ara ile birkaç uygulama tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 1 lt/da Sezon boyunca ihtiyaç olduğunda kullanılır. Bütün sezonda 2-3 uygulama yeterlidir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak