Product Details
TOPLAM AZOT 20
AMONYUM AZOTU 4
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit P2O5 10
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit P2O5 10
K2O 20
Method of Application
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 2 - 3 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 3 - 4 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 3 - 4 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 - 4 kg/da Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 2 - 3 kg/da Sezon boyunca 2’şer hafta ara ile en az 5 uygulama yapılır. Özellikle 24-12-12+- TE+2MgO+TE önerilir.
TOPLAM AZOT 15
AMONYUM AZOTU 6.1
ÜRE AZOTU 8.9
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 30
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 30
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 15
Bor 0,01
Bakır 0,01
Demir 0,05
Mangan 0,1
Molibden 0,001
Çinko 0,01
Method of Application
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 2 - 3 kg/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 3 - 4 kg/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 3 - 4 kg/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Tahıllarda kardeşlenme döneminde 1 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 - 4 kg/da 4 yapraklı döneme eriştikten sonra 2-3 hafta ara ile 2 uygulama yapılır.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir. Çiçeklenme döneminde de 2’şer hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir. Çiçeklenme döneminde de 2’şer hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir. Çiçeklenme döneminde de 2’şer hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 2 - 3 kg/da Bitki kurulum döneminden 4-8 yapraklı döneme kadar 3 hafta ara ile 2 uygulama yapılır.
TOPLAM AZOT 15
AMONYUM AZOTU 4
ÜRE AZOTU 11
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 30
Method of Application
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 2 - 3 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 4-5 uygulama yapılır. Meyveler ceviz büyüklüğünde Magnezyumlu gübreler önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 3 - 4 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 3 - 4 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Hububat grupları için özellikle 16-8-24+3MgO+TE tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 - 4 kg/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla enaz 3 uygulama yapılır. Nohut büyüklüğündeyken MgO’lu formulasyonları önerilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Meyveler ilk oluşmaya başladığında MgO’lu gübre formulasyonları önerilir.
TOPLAM AZOT 20
AMONYUM AZOTU 4
ÜRE AZOTU 16
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 20
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 20
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 20
B 0.01
Mo 0.001
Cu 0.01
Fe 0.05
Mn 0.1
Zn 0.01
Method of Application
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 2 - 3 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 3 - 4 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 3 - 4 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 - 4 kg/da Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 2 - 3 kg/da Sezon boyunca 2’şer hafta ara ile en az 5 uygulama yapılır. Özellikle 24-12-12+- TE+2MgO+TE önerilir.
TOPLAM AZOT 18
AMONYUM AZOTU 3
ÜRE AZOTU 15
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 18
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 18
B 0.01
Mo 0.001
Cu 0.01
Fe 0.05
Fe 0.05
Mn 0.1
Zn 0.01
Method of Application
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 2 - 3 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 3 - 4 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 3 - 4 kg/da Vejetatif dönemden çiçek oluşumu-döl tutumu dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 - 4 kg/da Yumru bağlandıktan sonra 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Erken ilkbahar döneminden çiçeklenme-döl tutumu döneme kadar 3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz) 2 - 3 kg/da Sezon boyunca 2’şer hafta ara ile en az 5 uygulama yapılır. Özellikle 24-12-12+- TE+2MgO+TE önerilir.
TOPLAM AZOT 16
AMONYUM AZOTU 5,6
ÜRE AZOTU 10,4
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 8
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 8
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 24
Method of Application
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 2 - 3 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 4-5 uygulama yapılır. Meyveler ceviz büyüklüğünde Magnezyumlu gübreler önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 3 - 4 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 3 - 4 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Hububat grupları için özellikle 16-8-24+3MgO+TE tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 - 4 kg/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla enaz 3 uygulama yapılır. Nohut büyüklüğündeyken MgO’lu formulasyonları önerilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Meyveler ilk oluşmaya başladığında MgO’lu gübre formulasyonları önerilir.
TOPLAM AZOT 5
AMONYUM AZOTU 5
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 40
B 0.01
Mo 0.001
Cu 0.01
Fe 0.05
Mn 0.1
Zn 0.01
Method of Application
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Patlıcan, Muz) 2 - 3 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 4-5 uygulama yapılır. Meyveler ceviz büyüklüğünde Magnezyumlu gübreler önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık ) 3 - 4 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa,Yonca) 3 - 4 kg/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Hububat grupları için özellikle 16-8-24+3MgO+TE tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 3 - 4 kg/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir
NARENCİYE (Portakal, Greyfurt, Mandalina, Limon) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta arayla enaz 3 uygulama yapılır. Nohut büyüklüğündeyken MgO’lu formulasyonları önerilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva) 2-4 kg/da - Ağaç başı 75-100 gr Döl tutumu döneminden hasata kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır. Meyveler ilk oluşmaya başladığında MgO’lu gübre formulasyonları önerilir.
Toplam Azot 30
Amonyum Azotu 4,2
Üre Azotu 25,8
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 10
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 10
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 10
Suda Çözünür Kükürttri Oksit (SO3) 6
Toplam Azot 25
Amonyum Azotu 9,8
Üre Azotu 15,2
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 10
Suda Çözünür Kükürttri Oksit (SO3) 25
Products You Can Use These Products
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Patlıcan
Muz
Kavun
Karpuz
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Arpa
Yonca
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Greyfurt
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Elma
Armut
Ayva
Marul
Maydanoz