Zengin içeriği ile fosforun birleşimiyle oluşan Garden Mix FS bitkiye hızlı nufüs eden bir yapıya sahiptir. Meyve ve sebzenin çiçek tutuşunu hızlandıran özellikle meyve ağaçlarında dengeli bir çiçek açtıran ve çiçekten meyveye geçişte mükemmel döl tutturan Garden Mix FS sebzelerde boğum aralarını kısa tutar ve bitkinin gür şekilde çiçeklen- mesini sağlar. Azot, Fosfor, Potasyum, Bor ve Çinko kaynağı olan Garden Mix FS önerilen dozlarda yapraktan ve topraktan uygulanır.

Ürün Detayları
TOPLAM AZOT 5
ÜRE AZOTU 5
ÜRE AZOTU 5
P2O5 20
K2O 5
B 0.3
Zn 2
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 200 cc/100L Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama tavsiye edilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 250 cc/100L Yağmurlama 3 lt/da Bitki kurulum döneminden vejetatif döneme kadar 2 uygulama yapılır. Çiçeklenme önü dönemden meyve tutumuna kadar da 2 uygulama tavsiye edilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 250 cc/100L Yağmurlama 3 lt/da Hububatlarda, kardeşlenme döneminden hemen önce ot ilacı ile birlikte uygulanabilir. Diğerlerinde ise çapadan sonra uygulanır. Yonca, korunga ve fiğ gibi yem bitkileri için ise fosforlu gübre uygulaması çok önemlidir en az ayda 1 uygulama yapılmalıdır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 250 cc/100L Yağmurlama 3 lt/da İlk uygulama 2. Çapadan sonra yapılır. İkinci uygulama ise Yumru teşekkülü başlangıcında yapılır tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 200 cc/100L Erken ilkbahar döneminde 3’er hafta ara ile en az 2 uygulama tavsiye edilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 200 cc/100L Erken ilkbahar dönemi ve çiçeklenme dönemi olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 200 cc/100L Erken ilkbahar dönemi ve çiçeklenme dönemi olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 100 cc/100L Ekim yapıldıktan sonra bitkiler 8 yapraklı dönemde iken uygulanması tavsiye edilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak