Sıvı içerikli NK gübresidir. İçerisindeki potasyum sayesinde meyve büyüklüğü ve kalitesinin istenilen düzeyde olmasını sağlayan bir gübredir. Önerilen dozlarda yapraktan ve damlama sulama ile kullanılır.

Ürün Detayları
TOPLAM AZOT 5
ÜRE AZOTU 5
K2O 25
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 150 - 200 cc/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra uygulamaya başlanır, hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 4-5 uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 3 lt/da Döl tutumu döneminden hasat dönemine kadar 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 3 lt/da Tahıllar hariç diğer gruplarda hasattan önce 3’er hafta ara ile 2 uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 200 - 250 cc/100L Yağmurlama 2 - 3 lt/da Yumru bağlandıktan 1.5-2 ay sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 150 - 200 cc/100L Meyveler yaklaşık fındık büyüklüğüne eriştikten sonra 2-3’er hafta ara ile en az 3 uygulama yapılır.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 150 - 200 cc/100L Döl tutumundan sonra uygulamaya başlanır, 2-3’er hafta arayla en az 3 uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 150 - 200 cc/100L Döl tutumundan sonra uygulamaya başlanır, 2’şer hafta ara ile en az 3-4 uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm