POWER FORCE aynı oranda Demir, Çinko ve Bor kaynaklı mikro bitki besin maddeleri karışımlı gübredir. Bu mikro besin elementlerine bitkinin tüm gelişim döneminde ihtiyaç vardır. Tamamı suda çözünür ve diğer gübrelerle fiziksel harmanlanarak önerilen dozlarda yapraktan veya topraktan serpme yöntemi ile kullanılır. Ağaçların kış bakımında ve çiçeklenme döneminde çok önemli role sahiptir.

Ürün Detayları
Suda Çözünür Bor (B) 8
Suda Çözünür Demir (Fe) 8
Suda Çözünür Çinko (Zn) 8
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 1.5 - 2 kg/da Toprak hazırlığında serpme ve yeşil aksam döneminde yapraktan ya da damlama sulamayla olmak üzere 2 uygulama önerilir.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 2 - 2.5 kg/da Toprak hazırlığında serpme ve yeşil aksam döneminde yapraktan ya da damlama sulamayla olmak üzere 2 uygulama önerilir.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği) 2 - 2.5 kg/da Taban gübresi ile birlikte serpme ve yeşil aksam döneminde yapraktan ya da damlama sulamayla olmak üzere 2 uygulama önerilir. Tahıllarda sadece taban gübresi ile uygulama tavsiye edilir.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 2 - 2.5 kg/da Taban gübresi ile birlikte serpme ve yeşil aksam döneminde yapraktan ya da damlama sulamayla olmak üzere 2 uygulama önerilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 1.5 - 2 kg/da Ağaç başı 40 gr Sonbahar ve ilkbaharda ağaç iz düşümüne serpme ile uygulama önerilir. İz element eksikliğinde damlama veya yapraktan önerilen dozda uygulama yapılabilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 1.5 - 2 kg/da Ağaç başı 40 gr Sonbahar ve ilkbaharda ağaç iz düşümüne serpme ile uygulama önerilir. İz element eksikliğinde damlama veya yapraktan önerilen dozda uygulama yapılabilir.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 1.5 - 2 kg/da Ağaç başı 40 gr Sonbahar ve ilkbaharda ağaç iz düşümüne serpme ile uygulama önerilir. İz element eksikliğinde damlama veya yapraktan önerilen dozda uygulama yapılabilir.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 1 kg/da Toprak hazırlığında serpme ve yeşil aksam döneminde yapraktan ya da damlama sulamayla olmak üzere 2 uygulama önerilir.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak