Kimyasal şelatlama teniğine göre ayrı ayrı şelatlanmış olarak tamamı suda eriyen, bitkilerde mikro element noksanlığından kaynaklanan beslenme bozukluklarının giderilmesi için formülize edilmiş bir üründür. Can Combi-Plus; uygun taban gübreleri ve diğer katı gübreler ile fiziksel harman yapılarak doğrudan toprağa verildiği gibi sudaki yüksek çözünürlüğü sayesinde yapraktan da kullanılır.

Ürün Detayları
Suda Çözünür Bor (B) 0.5
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0.5
EDTA ile Şelatlı Bakır (Cu) 0.4
Suda Çözünür Demir (Fe) 3
EDTA ile Şelatlı Demir (Fe) 2.6
Suda Çözünür Mangan (Mn) 3
EDTA ile Şelatlı Mangan (Mn) 2.6
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.05
Suda Çözünür Çinko (Zn) 4
EDTA ile Şelatlı Çinko (Zn) 3.5
Uygulama Şekli
ÖRTÜ ALTI BİTKİLERİ (Domates, Biber, Kabak, Salatalık) 100 gr/100L Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır.
AÇIK ALAN SEBZE BİTKİLERİ (Kavun, Karpuz, Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık) 100 gr/100L Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır.
TAHIL, YEM, BAKLAGİL ve ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Buğday, Kanola, Pamuk, Fasülye, Mısır, Ayçiçeği, Arpa, Yonca) 125 gr/100L Tahıllarda kardeşlenme döneminde yapraktan 1 uygulama yapılır. Diğer bitki gruplarında ise yeşil aksam dönemlerinde uygulama yapılır.
YUMRULU BİTKİLER (Pancar, Havuç, Patatesi, Turp) 125 gr/100L Birinci çapada ve bu çapa üzerinden 1 ay geçtikten sonra olmak üzere 2 uygulama tavsiye edilir.
NARENCİYE (Portakal, Mandalina, Limon) 100 gr/100L İlkbahar (Yeşil aksam safhası) ve sonbaharda olmak üzere en az 2 uygulama tavsiye edilir. Sezon boyunca iz element ihtiyacı görüldüğünde yapraktan uygulama yapılabilir.
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Erik, Badem, Kiraz, Ceviz, Zeytin,Fındık) 100 gr/100L Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır.
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Elma, Armut, Ayva, Üzüm) 100 gr/100L Özellikle yeşil aksam safhası olmak üzere sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır.
YAPRAĞI YENEN YEŞİL BİTKİLER (Marul, Maydanoz, Soğan, Sarımsak) 75 gr/100L Sezon boyunca 3-4 hafta arayla demir ihtiyacı görüldüğünde uygulama yapılır.
Bu Ürünleri Kullanabileceğiniz Mamüller
Domates
Biber
Kabak
Salatalık
Kavun
Karpuz
Patlıcan
Buğday
Kanola
Pamuk
Fasülye
Mısır
Ayçiçeği
Arpa
Yonca
Pancar
Havuç
Patates
Turp
Portakal
Mandalina
Limon
Şeftali
Kayısı
Erik
Badem
Kiraz
Ceviz
Zeytin
Fındık
Elma
Armut
Ayva
Üzüm
Marul
Maydanoz
Soğan
Sarımsak